Zorgen voor een optimale positionering van het productfolio companion animals. Inventieve allrounder die wetenschap naar verkoop vertaalt.

Contactpersoon: Reinhilde Petiels, CeresRecruitment
Email: info@ceresrecruitment.eu
Telefoon: 0486 321 668
Toegevoegd op: 04/08/2017
Adres:
Edward Pynaertkaai 103, bus 201
Omschrijving
Ceva, Together, beyond animal health
Product Manager Companion Animals

Ceva Santé Animale is in 1999 ontstaan vanuit Sanofi Santé Nutritional Animale. Sindsdien is Ceva één van de snelst groeiende veterinaire farmaceutische bedrijven ter wereld door combinatie van interne groei, acquisitie en service naar de klant. Het bedrijf heeft vestigingen in 45 landen, waaronder 13 onderzoekscentra en 21 fabrieken. Ceva telt ongeveer 5000 medewerkers wereldwijd en is actief in meer dan 110 landen. De operationele activiteiten richten zich op onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop & marketing, service en administratie. De komende jaren wordt een sterke uitbreiding van de productportfolio voorzien door innovaties en acquisities. Om dit in de Belgische markt te positioneren en te laten landen zoeken wij een gedreven Product Manager Companion Animals.

Functie

Zorgen voor een optimale positionering van het productfolio companion animals

Meebouwen aan de groei van Ceva dankzij de introductie en uitbouw van een uitgebreid portfolio aan diergeneesmiddelen.
Verantwoordelijk voor technical en marketing support van de account managers gezelschapsdieren in België.
Je verzorgt en presenteert interne en externe technische producttrainingen en staat in voor het aanbrengen van de nodige marketingtools.
Je bouwt en onderhoudt een netwerk met key opinion leaders in de sector (universiteiten, onderzoekers, specialisten, etc.).
Deelnemen aan technische meetings, relevante congressen en beurzen zowel nationaal als internationaal behoren ook tot jouw takenpakket.
Je rapporteert aan de BU Manager Companion Animals Benelux en onderhoudt nauwe contacten met diverse afdelingen binnen Ceva Benelux alsook bij het moederbedrijf in Frankrijk.

Profiel

Inventieve allrounder die wetenschap naar verkoop vertaalt

Functie-eisen:

Master in diergeneeskunde, biologie, bio-medische wetenschappen, bio-ingenieur, etc.
Minimaal 3 jaar werkervaring bij voorkeur in marketing, product management, technical services in de diergeneesmiddelenindustrie.
Goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal is vereist.
Affiniteit met diergeneeskunde.

Competenties:

Teamspeler, relatiebouwer en netwerker.
Zelfstandig en ondernemend.
Goede communicatie- en presentatievaardigheden.
Initiatiefrijk en resultaatgericht.
Strategisch denken.
Verantwoordelijk en betrokken, geen 9 tot 5-mentaliteit.

Standplaats
Brussel, gedeeltelijk Home Office.

Aanbod
Ceva Santé Animale is een zelfstandige onderneming, in eigendom van zijn werknemers hetgeen hen onderscheidt van anderen binnen de industrie. De door resultaat gedreven cultuur heeft ervoor gezorgd dat vele externe ondernemers, die zich bij hen aansloten, de vrijheid waarderen met tegelijkertijd een gezamenlijk doel voor ogen. Goede resultaten worden beloond met interessante arbeidsvoorwaarden.

Reageren
Ceva Santé Animale heeft de Werving en Selectie voor Product Manager Companion Animals exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.
Voor meer informatie kun je terecht bij Reinhilde Petiels, telefonisch bereikbaar op 0486 321 668. Sollicitaties via www.ceresrecruitment.eu.
Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.ceva.be.
Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

Ceres is de Recruitment, Interim Solutions en Executive Search specialist voor agri en food vacatures gericht op Bachelors en Masters. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, ZuidAmerika) en kantoren in Nederland, Duitsland, België en Polen. CeresRecruitment vervult agri vacatures. De marktgebieden zijn: Agri, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Sciences, Agro chemicals, Veterinaire Pharma, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager, Directie,
Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant