Think-Pink campagne 2017

Oktober is de internationale borstkankermaand. De nationale borstkankercampagne Think-Pink wilt tijdens deze maand borstkanker extra onder de aandacht brengen via allerhande campagnes en acties. De Vlaamse Dierenartsenvereniging zet graag zijn schouders onder deze doelstelling en jij kan helpen. Laten we onze krachten bundelen en met alle Vlaamse dierenartsen de strijd aangaan tegen de meest voorkomende kanker bij vrouwen.

 

Wat houdt deze campagne precies in?

 

Think-Pink wilt graag 3.000 lintjesboxen verspreiden over het land met in totaal 300.000 lintjes. In elke winkel, aan elke receptie, in elk school, maar ook bij jou in de praktijk kan een lintjesbox staan. Wie wil kan een lintje kopen voor € 1 en het met trots dragen tijdens de oktobermaand. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het SMART Fonds dat innovatief wetenschappelijk onderzoek financiert. Vanaf 14 september mogen de doosjes geplaats worden, tot eind oktober.

 

Met deze sensibiliseringscampagne willen we enerzijds vrouwen stimuleren om zich tijdig te laten screenen op borstkanker. Anderzijds willen we een emotionele steun zijn voor alle lotgenoten die de strijd aangaan of lotgenoten herdenken die er jammer genoeg niet meer zijn.

 

Deze campagne is eenvoud, kosteloos en zonde risico.

 

Praktisch gezien gaat het als volgt te werk:

  • Je vraagt een lintjesbox aan via deze link  http://bit.ly/lintjesbox2017 en duidt daarbij de sector “Vlaamse dierenartsen aan”.
  • De lintjesboxen worden (gratis) naar jou verzonden in een A4 envelop begin september. In de envelop vind je een lintjesbox, affiche, infoboekje en 100 lintjes.
  • De lintjes worden verkocht tussen 14 september en begin november. In het doosje zit een geldbakje geïntegreerd.
  • Na de campagne stort je de ingezamelde fondsen via de actiepagina van jouw sector: http://bit.ly/VlaamseDierenartsen
  • Heb je op het einde strikjes over? Geen probleem, de doosjes kunnen even blijven staan of je kan de overige naar ons opsturen dat kan in een gewone envelop.

 

Think-Pink gaat via allerhande communicatiekanalen uitgebreid communiceren over deze actie. Op hun website komt ook een kaart te staan met alle verkooppunten. Op die manier laten we weten wie de strijd tegen borstkanker steunt en waar je een lintje kunt kopen.

In bijlage kun je het algemeen dossier vinden van deze campagne, de affiche die samen met het doosje wordt verzonden en een foto van de lintjesbox.

Laten we met zen allen tonen wat onze sector in  petto heeft! We zouden het fantastisch vinden moest je ons helpen! Samen geven we borstkanker geen kans!

 
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant