inforeeksen 'Denk vroeger aan later'

Nieuwe informatiereeks “Denk vroeger aan later!” over eindeloopbaanplanning & pensioenvoorbereiding voor zelfstandige ondernemers.

 

Zelfstandige ondernemers en beoefenaars van vrije beroepen wachten best niet tot ze 60 of 65 zijn om hun eindeloopbaan en toekomst goed voor te bereiden. Er valt immers heel wat op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch en financieel vlak.

Daarom organiseert Integraal VZW (Dienst Ondernemen 50+) in samenwerking met de VDV in het voorjaar 2017 een informatiecyclus over eindeloopbaan-, toekomstplanning en pensioenvoorbereiding. De reeks is uitgewerkt op maat van vooruitziende ondernemers en wordt georganiseerd op 16 locaties in Vlaanderen.

Tijdens 3 praktijkgerichte avondsessies verneemt u meer over uw pensioen, uw sociale bescherming, het overlaten, verkopen of stopzetten van uw zaak, uw successieplanning, uw financiële toekomstplanning, uw belastingen, … .

Neem nu deel aan deze unieke inforeeks in uw buurt en kom in één keer alles te weten wat belangrijk kan zijn voor uw toekomst.

Meer info en inschrijven?

 

Online via de website www.denkvroegeraanlater.be Op deze site vindt u het volledige programmaoverzicht met de data en locaties en kunt u inschrijven voor de regionale infocyclus van uw keuze.

 
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant