Vacature dierenarts gezelschapsdieren regio Sint-Laureins

Praktijk: dierenarts Valentine De Causmaecker
Contactpersoon: Valentine De Causmaecker
Email: valentine-dc@hotmail.com
Telefoon: 093283585
Toegevoegd op: 14/03/2021
Adres:
Sint-Margrietestraat, 109
9981 Sint-Margriete, Oost-Vlaanderen
Omschrijving
Voor mijn groeiende praktijk kleine huisdieren, ben ik op zoek naar een 2e dierenarts, om samen de praktijk verder uit te bouwen. Voorlopig is er in de praktijk 1 dierenarts en 1 assistente, maar de nood aan een 2e dierenarts is sterk aanwezig. De praktijk is gevestigd in Sint-Margriete, een deelgemeente van het prachtige Sint-Laureins.

Ondanks dat de praktijk landelijk gelegen is, is deze toch goed uitgerust: Digitale RX, echo, gasanesthesie, microscoop, dentale unit en dentale RX zijn aanwezig.

Uw profiel: dierenarts met afstudeerrichting kleine huisdieren. Ervaring is een pluspunt, maar ook laatstejaarsstudenten, die nu in 2021 gaan afstuderen, zijn zeker welkom. Enthousiast en vriendelijk zijn, is heel belangrijk.

Wat heeft de praktijk u te bieden: Een boeiende job met veel afwisseling. U mag consultaties, operaties en tandbehandelingen doen. Wij zijn er om elkaar te helpen, maar zelfstandig werken wordt zeker aangemoedigd. De uren zijn te bespreken, variƫrend tussen 3 en 5 dagen per week. Aandacht voor een goede work-life balance is belangrijk. Aangezien de praktijk deel uitmaakt van een lokale wachtdienst, bent u slechts 1 weekend op 9 van wacht, en 1 avond om de 2 weken.

Graag zo snel als mogelijk starten, ten laatste begin juli.

Bij interesse graag een mailtje naar valentine-dc@hotmail.com, en dan spreken we af voor een kennismakingsgesprekje!

Dierenarts Valentine De Causmaecker
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant