Dierenartsenpraktijk AKUUT zoekt een gepassioneerde dierenarts kleine huisdieren!

Praktijk: BVBA DAP Akuut
Contactpersoon: David en Karlien Haelterman-Vanparys
Email: karlienvanparys@gmail.com
Telefoon: 0496524271
Toegevoegd op: 15/07/2021
Adres:
Leuvensesteenweg, 469, 469
3070 Kortenberg, Vlaams Brabant
Omschrijving
We zijn een dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren met 14 dierenartsen en 15 assistentes, welke werken op 2 verschillende locaties: Kortenberg en Zaventem. Binnenkort een 3de locatie in Leuven.

Onze locatie in Kortenberg heeft in 2020 nog een uitbreiding gekend met een goede medische infrastructuur zoals een intern labo (hematologie, biochemie, urine, stolling) digitale radiografie, CT-scan, tandheelkunde,echografie , en voor de operaties een waaier aan mogelijkheden in endoscopie ,lasers , complexere weke delen, orthopedische operaties,…

Wat spreekt ons aan in jou?
Onze liefde voor onze patienten en eigenaars en onze samenhorigheid als team zijn onze belangrijkste eigenschappen.
Dit is mede bepaald geweest doordat we 17jaar geleden uit een gezellige éénmansdorpspraktijk onstaan zijn die zich meer en meer verdiept heeft in de verschillende disciplines van ons beroep.
Vooruit willen in de diergeneeskunde, klantgericht met een goede communicatie en een teamplayer zijn, zijn dan ook pluspunten die we in onze nieuwe collega zien.

We bieden je:
*een flexibel werkrooster waarbij je zelf je aantal uren kan bepalen, met aangename work-life balance en met doel op een lange samenwerking.
* Ondersteuning tijdens het werk door de verschillende collega's (dierenarts en assistentes). Zelfstandig werken maar altijd goed omringd.
* Gezien het aantal dierenartsen is de avondwacht om de 14 dagen en een beperkt aantal weekend-wachten per jaar met ondersteuning. Overnachten tijdens de wacht is mogelijk met de nodige faciliteiten.
* Interesse in een bepaald vakgebied wordt gepromoot en ondersteund met mogelijkheid tot bijscholingen en materialen in dat gekozen vakgebied.
* Bijna dagelijks zijn er interne opleidingen. Iedere collega houdt zijn collega’s over het vakgebied waar hij/zij het meest door gepassioneerd is.
* Verloning is in overleg en rekeninghoudend met de kennis die je eventueel reeds hebt.
‘s Middag zorgen we elke dag voor beleg en boterhammen, zodat iedereen tijdens hetzelfde tijdstip samen aan tafel zit.

Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand, laat het ons zeker weten!

We nodigen je dan graag uit om kennis te maken met de groep en voor een leuke babbel.

sollicitatie@akuut.be

Tot dan
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant