vacature: account manager/technical support manager

Praktijk:
Contactpersoon: Hipra
Email:
Telefoon:
Toegevoegd op: 30/07/2018
Adres:
Omschrijving
Accountmanager/Technical support manager Herkauwers

HIPRA is een snel groeiend internationaal farmaceutisch bedrijf, dat zich richt op preventieve diergeneesmiddelen (vaccins) voor de agrarische sector.

Per 1 september zoekt HIPRA iemand met ervaring binnen de rundveesector voor een tijdelijke functie van 6 maanden, voor de commerciële en technische ondersteuning van het rundveeteam. Samen met de Technical en Marketing Manager en de Account Managers heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden in het veld in Oost- en West-Vlaanderen en op kantoor (home-office).

Als accountmanager/technical support manager ben je verantwoordelijk voor het actief promoten en verkopen van diergeneesmiddelen voor rundvee en kleine herkauwers. Je vervult audits op bedrijven en geeft technische ondersteuning. Daarnaast volg je resultaten op bij bestaande klanten en geef je training op het vlak van toediening en gebruik van vaccins in een totaal kader van preventieve maatregelen.

Deze activiteiten zijn erop gericht om de groei van HIPRA en het rundveeteam te ondersteunen.

VERANTWOORDELIJKHEDEN:
- Vaststellen van de behoeften van de klant en signaleren van mogelijke kansen in de markt.
- Maandelijkse rapportage aan de Technical en Marketing Manager over de activiteiten in het veld.
- Dierenarts en/of bedrijfsbezoeken (zelfstandig of met de Technical en Marketing Manager) ter promotie en introductie van nieuwe en bestaande producten.
- Verzamelen en analyseren van bedrijfstechnische gegevens van bestaande en potentiële klanten en daarmee gepaard gaande advisering.
- Verzamelen van product- en marktkennis; Rapportage aan Technical en Marketing Manager en het commerciële team.

PROFIEL:
- Ervaring rond technische zaken en werkwijzen in rundveeomgeving (oa. dierenarts, landbouwingenieur, veevoederspecialist, melkmachinespecialist)
- Vlotte communicatie, gesproken en op schrift, in het Nederlands en basisvaardigheden in het Engels.
- Eerdere ervaringen in de veehouderij zijn zeer gewenst maar ook pas afgestudeerden met de juiste achtergrond zijn welkom
- In staat om zelfstandig en in een team te werken.

CONTACT:

Spreekt de vacature je aan, stuur dan een motivatie en CV per mail naar stan.verouden@hipra.com en leonard.theron@hipra.com
Voor meer info, bel: 0032 499 75 12 23
www.hipra.com
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant