Gezocht:ervaren gezelschapsdierenarts (m/v) 24-40 uur

Praktijk: AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk
Contactpersoon: Margit Rietveld
Email: info.sleeuwijk@anicura.nl
Telefoon: +31 (0)183-301708
Toegevoegd op: 04/03/2020
Adres:
Loevestein 2, 4254 EH Sleeuwijk, Nederland
Omschrijving
AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk is een uitstekend geoutilleerde, druk bezochte gezelschapsdierenpraktijk waar zowel eerste- als tweedelijns diergeneeskunde uitgeoefend wordt. Onze missie is om huisdieren te behandelen op dezelfde manier als wij onze eigen huisdieren behandelen: liefdevol, met respect en op de best mogelijke wijze. Voor ons team, bestaande uit 10 dierenartsen en 11 assistenten, zoeken wij op korte termijn een

ervaren gezelschapsdierenarts (m/v)
24-40 uur

Wie zoeken wij?
Je bent een enthousiaste en leergierige dierenarts, afgestudeerd met differentiatie Gezelschapsdieren met bij voorkeur 1 jaar ervaring. Je wilt je graag bezighouden met de behandeling van een gevarieerd aanbod van eerste- en tweedelijnspatiënten. Je hebt goede contactuele en sociale eigenschappen, bent ambitieus, flexibel en gewend aan te pakken in een bedrijvige omgeving. Je beschikt over teamgeest en een klantgerichte houding.

Wat wij jou kunnen bieden ….
Een functie als gezelschapsdierenarts in een gezellige en moderne praktijk. Openheid in communicatie en behandeling staan hoog in het vaandel. Bijzonder aan onze kliniek is de transparante werkomgeving met veel glas en natuurlijk licht.
Er is veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng, een collegiale en informele werksfeer en moderne voorzieningen. We werken met moderne apparatuur en houden nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Naast de algemene praktijk is er de mogelijkheid je te verdiepen in één van de deelgebieden zoals bijvoorbeeld interne geneeskunde, echografie of laparoscopie.
Onze dierenartsen worden ondersteund door een uitstekend team van goed opgeleide paraveterinairen. Er wordt veel aandacht besteed aan coaching en begeleiding van nieuwe collega’s.
Sinds medio 2018 maken wij deel uit van de AniCura dierenartsengroep. Mede hierdoor kun je bij ons blijven groeien, zowel vakinhoudelijk en als mens. Door nascholing te volgen, kennis op te doen/delen met collega’s in binnen- en buitenland, door bezoek aan congressen en via andere platforms. Zo speel je een rol in de vorming van de diergeneeskundige toekomst!
Bovenal zijn we op zoek naar een collega met een goede teamspirit, die het leuk vindt om samen de diergeneeskundige zorg bij ons naar een nog hoger niveau te tillen. We hebben een voorkeur voor een dierenarts die affiniteit heeft met chirurgie. Ook doorgroeien op het vlak van kliniekmanagement behoort binnen AniCura op termijn tot de mogelijkheden als dit aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.
Om onszelf echt te laten zien hebben we een korte impressie van onze kliniek in ons filmpje gegeven, maar we laten het graag persoonlijk aan je zien natuurlijk!
Bekijk hier het filmpje: https://youtu.be/NJGT-8kduJg

Wil jij bijdragen aan de allerbeste zorg?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Margit Rietveld (bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur) op 0183-301708 of kijken op onze website www.anicura.nl/sleeuwijk
Indien je direct wilt solliciteren, stuur dan je cv met brief naar info.sleeuwijk@anicura.nl
Een dagje meelopen is ook altijd mogelijk, stuur ons een mailtje en we nemen contact met je op om een afspraak te maken!

Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant