Jobaanbieding: één fulltime, of twee part-time dierenartsen kleine huisdieren, en één fulltime rundveedierenarts.

Praktijk: Dierenkliniek Venhei
Contactpersoon: Guido Boone
Email: guido.boone@venhei.be
Telefoon:
Toegevoegd op: 26/05/2019
Adres:
Geelsebaan 97
2460 Kasterlee, Antwerpen
Omschrijving
50% van de afgestudeerde dierenartsen zegt het beroep binnen de 5 jaar vaarwel. Maar jij toch niet?
Ben jij een dynamische dierenarts met een hart voor de stiel? Heb je al ervaring opgedaan, maar vind je de work life balance niet meer van deze tijd? Heb je geen tijd meer voor partner of kinderen, voor bijscholing, voor een sociaal leven? Wil je kortom niet bij die groep horen die langzaam maar zeker wegglijdt naar een burn-out?
Dan is het hoog tijd om te solliciteren voor ons team!
Neen, we zijn geen grote keten waar je één van de zovelen bent. Dierenkliniek Venhei bestaat al langer dan dertig jaar. Onze meer dan twintig dierenartsen werken autonoom, in kleine groepen, per diersoort of per regio, zodat het contact met de klanten niet onpersoonlijk wordt en een goeie werking mogelijk is zonder echte hiërarchische structuur.
We hebben voor jou een openstaande betrekking: we zoeken één fulltime, of twee part-time dierenartsen kleine huisdieren, en één fulltime rundveedierenarts.

Wat we te bieden hebben?
Uitbouw van een professioneel leven als dierenarts zonder teveel toegevingen op je sociaal leven. De constante mogelijkheid om bij te scholen of eigen initiatieven te starten binnen de praktijk, naargelang je eigen ambitie. Een marktconform loon met extralegale voordelen zoals GSM, beroepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen en sterfte, gratis brandstof voor de wagen en niet in het minst: gemeenschappelijke incentives.

Ben je nog niet overtuigd? Kom gerust een dag kennis maken met onze praktijkvoering.
Benieuwd? Stuur dan je CV naar guido.boone@venhei.be
Bijlage
Afbeelding
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant