Vacature dierenarts Gezelschapsdieren

Praktijk: Dierenkliniek Venhei
Contactpersoon: Guido Boone
Email: guido.boone@venhei.be
Telefoon: 014859595
Toegevoegd op: 03/09/2020
Adres:
Geelsebaan 95-97
2460 Kasterlee, Antwerpen
Omschrijving
Ben jij een dynamische dierenarts met een hart voor de stiel? Heb je al ervaring opgedaan, of ben je als pas afgestudeerde dierenarts op zoek naar een plaats waar je op eigen ritme, tussen collega’s kunt groeien als practicus?
Dan is het hoog tijd om te solliciteren voor ons team!
Neen, we zijn geen grote keten waar je één van de zovelen bent. Dierenkliniek Venhei bestaat al langer dan dertig jaar. Onze meer dan twintig dierenartsen werken autonoom, in kleine groepen, per diersoort of per regio, zodat het contact met de klanten niet onpersoonlijk wordt en een goeie werking mogelijk is zonder echte hiërarchische structuur.
We hebben voor jou een openstaande betrekking want we zoeken één fulltime, of twee part-time dierenartsen kleine huisdieren.
Wat we te bieden hebben?
Uitbouw van een professioneel leven als dierenarts tussen collega’s. De constante mogelijkheid om bij te scholen of eigen initiatieven te starten binnen de praktijk, naargelang je eigen ambitie. Een marktconform loon met extralegale voordelen zoals GSM, beroepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen en sterfte, gratis brandstof voor de wagen en niet in het minst: gemeenschappelijke (coronaproof) incentives.
Ben je nog niet overtuigd? Kom gerust een dag kennis maken met onze praktijkvoering.
Benieuwd? Stuur dan je CV naar guido.boone@venhei.be

Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant