Hoofddierenverzorger: Rechterhand Animal Care Manager

Praktijk: Bellewaerde
Contactpersoon: Annelies Dejaegher
Email: annelies.dejaegher@bellewaerde.be
Telefoon: 057/46.86.86
Toegevoegd op: 21/03/2017
Adres:
Meenseweg 497
8902 Zillebeke, West-Vlaanderen
Omschrijving
Bellewaerde, gelegen in Ieper, maakt deel uit van de Compagnie des Alpes groep, één van de grootste groepen van ééndagsattractieparken in Europa. Wij ontvangen jaarlijks zo’n 700.000 bezoekers en staan voor plezier en avontuur in een natuurlijke omgeving waar familie en vrienden samen authentieke en onvergetelijke momenten beleven. Het park onderscheidt zich van andere pretparken door zijn natuurlijke omgeving en prachtig dierenpark waarin wij continu verder investeren. Bellewaerde is lid van EAZA (= European Association of Zoos and Aquaria) en beschikt over een uiterst gevarieerd dierenpark. Momenteel hebben wij een openstaande vacature voor een:

HOOFDDIERENVERZORGER
Rechterhand Animal Care Manager

Functie: Je hebt de operationele leiding van de afdeling dierenzorg en staat garant voor een professionele verzorging van de dieren. Je maakt de planning op voor een team van een 6-tal dierenverzorgers en organiseert en coördineert het werk. Verder assisteer je de Animal Care Manager (dierenarts) op administratief vlak: je doet bestellingen en volgt de facturatie op, houdt de werk- en veiligheidsprocedures up to date en houdt de internationale database bij (ISIS). Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor de pers, scholen en bezoekers en onderhoud je contacten met nationale en internationale beroepsverenigingen. Je bent actief on-the-field en werkt dagelijks mee bij de werkzaamheden (onderhoud van de verblijven, klaarmaken voeding, voederen, binnen- en buitenhalen van de dieren, etc.) en de trainingen van de dieren.

Profiel: Je beschikt bij voorkeur over een hogere opleiding (vb. bachelor dierenzorg, dierenarts, dierenartsassistent) en/of hebt reeds enkele jaren ervaring als dierenverzorger achter de rug. Je hebt leidinggevende ervaring of het potentieel om een leidinggevende functie op te nemen. Organisatie, planning en administratie zijn jouw sterke punten. Je bent verantwoordelijk en zelfstandig ingesteld en een voorbeeld voor jouw team. Verder ben je een communicatief persoon en kan je met diverse gesprekspartners overweg. Je bent vlot met de pc en spreekt een woordje Frans en Engels. Je hebt oog voor veiligheid en bent bereid tijdens het weekend en op feestdagen te werken (beurtrol).

Aanbod: Je krijgt de kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van de afdeling dierenzorg. Het betreft een zeer gevarieerde en centrale functie met eigen verantwoordelijkheden in een unieke werkomgeving. Wij voorzien een contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk salarispakket.

Solliciteren kan online via www.bellewaerde.be/jobs
Voor vragen of meer info, neem contact op met Annelies Dejaegher – 057/46.86.86 - annelies.dejaegher@bellewaerde.be

Bijlage
pdf
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant