Dierenarts gezelschapsdieren met speciale interesse voor knaagdieren in volledig nieuwe praktijk met oog voor de toekomst.

Praktijk: Dierenkliniek Coppelmans Nuenen bv
Contactpersoon: Dirk Spoorenberg
Email: dierenkliniek@coppelmans.nl
Telefoon: 00316-23123230
Toegevoegd op: 19/01/2018
Adres:
Kapperdoesweg 8, 5674 AJ Nuenen, Nederland
Omschrijving
Dierenkliniek Coppelmans Nuenen is een nieuw te starten, volledig uitgeruste 1e lijns kliniek in Nuenen, vlakbij Eindhoven. We beschikken over Idexx in-huis diagnostiek, digitale röntgen, volledig dentaal instrumentarium, echo en laparoscopisch instrumentarium. Naast kwaliteit van onze dienstverlening en up-to-date kennis, vinden wij klantbeleving erg belangrijk. Hierbij hebben wij aandacht voor communicatie naar de klant, omgang met dieren, persoonlijke uitstraling en inrichting van de praktijk. Dierenkliniek Coppelmans werkt erg nauw samen met Boschhoven kliniek voor dieren in Heeze-Leende.
Onze praktijk is gevestigd als shop-in-shop in Tuincentrum Coppelmans Nuenen. Wij geloven in het elkaar versterken van het aanbod, waaronder een grote dierenspeciaalzaak, hondenwasstraat, tuin en huisplezier en een restaurant.
Wil je onderdeel zijn van onze praktijk, dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!
Vanaf half februari hebben wij een vacatures voor 26-30 uur per week:

- Dierenarts gezelschapsdieren met speciale interesse voor knaagdieren

Je kunt je sollicitatie met CV en pasfoto mailen naar: dierenkliniek@coppelmans.nl. tav Dirk Spoorenberg. Wil je meer informatie? Neem dan na 20.00u contact op met Dirk Spoorenberg: 00316-23123230.
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant