De Stichting Prins Laurent zoekt dringend voor haar dispensarium van Antwerpen: Een dierenarts als zelfstandig medewerker ter vervanging van een collega in zwangerschapsverlof

Praktijk: Stichting Prins Laurent
Contactpersoon:
Email: wendy.feys@sfprlaurent.be
Telefoon:
Toegevoegd op: 04/05/2018
Adres:
Omschrijving
De Stichting verzorgt dieren van mensen met een laag inkomen. Hiervoor heeft ze overeenkomsten met de orde der dierenartsen opdat ze geen oneerlijke concurrent zou zijn voor het dierenartsenberoep en omdat ze enkel wil helpen waar een echte nood is.

De Stichting opent hiervoor 5 dispensaria in Brussel, Seraing, Antwerpen, Hornu en Gent. Momenteel zijn er een dertigtal dierenartsen dagelijks actief in de dispensaria. De zorgen die verstrekt worden gaan van vaccinaties tot chirurgische ingrepen. Jaarlijks worden er in de dispensaria 10.000 tot 13.000 consultaties gedaan. De sociale aard van de werking, alsook het gebrek aan subsidies maken dat de stichting tracht om degelijke zorgen te brengen zonder onnodige uitgaven te doen.

Omschrijving van de taak:
Taak als zelfstandig medewerker
De consultaties zijn van 10 uur tot 12 uur. Andere medische handelingen, zoals operaties worden buiten deze uren gepland volgens de beschikbaarheden van de dierenartsen.

De Stichting zoekt momenteel voor 1 à 2 voormiddagen per week met de mogelijkheid om ook enkele vervangingen te doen voor een bepaalde duur.

Uw profiel:
U bent dierenarts
Een zekere ervaring is gewenst
Tweetalig zijn is een plus (NL/FR)
U bent sociaal voelend en geëngageerd

Mocht deze vacature u interesseren stuur dan CV en motivatie brief naar Wendy Feys (wendy.feys@sfprlaurent.be )
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant