Dierenartsenpraktijk zoekt full-time dierenarts kleine huisdieren om ons team te versterken

Praktijk: Dierenartsenpraktijk Ter Vrombaut
Contactpersoon: Jo Cattoir
Email: info@dierenartsenpraktijktervrombaut.be
Telefoon: 0473535331
Toegevoegd op: 10/06/2020
Adres:
Vrombautstraat, 100
9900 Eeklo, Oost-Vlaanderen
Omschrijving

Ben jij een dierenarts gezelschapsdieren die in de buurt woont te Eeklo of bereid is in de regio te komen wonen? Ben jij een enthousiast, sociaal persoon die zelfstandig wil werken met de hulp van 3 leuke collega's? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must.

Wie zijn wij?
Wij zijn een snelgroeiende gemengde praktijk met een team van 3 ervaren dierenartsen. Onze praktijk is volledig uitgerust met digitale RX, echo en gasanesthesie. Wij hebben een leuk cliënteel en zorgen voor een professionele maar tegelijk aangename sfeer voor de dieren en hun baasjes. Wij werken nauw samen met specialisten om onze patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een goede werksfeer waar je vrijheid krijgt met de nodige ondersteuning en hulp. Daarnaast bieden we ook een eerlijke verloning. Heb je een bepaald interessegebied en wil je je daarin verder ontplooien dan is daar zeker ruimte voor.

Kortom: Ben je op zoek naar werk in een leuke kleine huisdierenpraktijk waar je zelfstandig kan werken in een team met toffe collega's? Neem dan snel contact met ons op! Mail je CV door naar info@dierenartsenpraktijktervrombaut.be of bel naar Jo Cattoir op het het nummer 0032473535331.

Hopelijk tot snel!

Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant