Gezelschapsdierenarts gezocht minimaal 20 uur per week op Goeree-Overflakkee Zuid-Holland

Praktijk: Dierenartsenpraktijk Oude Tonge
Contactpersoon: Casper Hoek
Email: Casper_hoek@hotmail.com
Telefoon: 0031-187-642441
Toegevoegd op: 16/04/2018
Adres:
Langeweg 6 3255LJ Oude Tonge, Nederland
Omschrijving
Wil jij je verder ontwikkelen in het mooiste vak van de wereld in een zeer collegiaal, gedreven en kundig team op het mooie Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee?
In onze groeiende praktijken hebben wij ruimte voor een nieuwe collega.
Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge is gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee. Hier beschikken wij over drie goed uitgeruste en groeiende praktijken in de plaatsen Oude-Tonge, Sommelsdijk en Ouddorp. In ons gedreven, enthousiaste team is ruimte voor een gezelschapsdierenarts voor gemiddeld 20 uur per week, dagen in overleg. Voor een periode van 6 maanden (met mogelijkheid tot vaste aanstelling) vanaf 1 mei 2018.

Wij zijn gedreven, in het voeren van goede en eerlijke diergeneeskunde. Alle praktijken zijn uitgevoerd met o.a. digitale röntgen, echografie, gasnarcose en bloedanalyse-apparatuur. Wij hebben sterke binding met de regio. Goeree-Overflakkee is een prachtig eiland van rust, ruimte en natuur. Wij zijn een enthousiast team, we houden van dieren, mensen en uitdagingen, wij zijn trots op ons team en onze drie praktijken.

Ben jij de gezelschapsdierenarts met enige werkervaring en/of de wil om veel werkervaring op te doen? Bij voorkeur met enige binding met de regio? Passen de woorden gedreven, collegiaal, empathisch en enthousiasme bij jou als persoon? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie op emailadres casper_hoek@hotmail.com voor 15 april.

Wat wij te bieden hebben is samenwerking met een groep gedreven en zeer collegiale professionals, ruimte voor ontwikkeling van je veterinaire talenten incl. nascholingen en salariëring volgens de cao. Je wordt niet geacht direct spoeddiensten te draaien.
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant