Dierenkliniek Rijen, echt iets voor jou!

Praktijk: Dierenkliniek Rijen
Contactpersoon:
Email: info@dierenkliniekrijen.nl
Telefoon: +31 161 220 600
Toegevoegd op: 22/06/2018
Adres:
Hoofdstraat 16, 5121 JE Rijen
Omschrijving
Kom jij bij ons werken?
Wij zijn een gezellige dierenartspraktijk en een deskundig dierenziekenhuis onder één dak.
Een jong team van 8 dierenartsen en 14 paraveterinaire assistenten staat dagelijks klaar voor onze patiënten. Zowel in Rijen als in onze satellietvestigingen in Breda, Dongen en Oosterhout.
Wij zijn er trots op dat we naast de patiënten uit ons verzorgingsgebied, ook de dieren van een dierenasiel, de luchtmacht en steeds meer verwijspatiënten vanuit andere praktijken tot onze klantenkring kunnen rekenen.
Als één team staan wij klaar voor al onze patiënten. De Dierenkliniek Rijen-methode kenmerkt zich door de volgende aanpak: “makkelijk als het kan, moeilijk als het moet”, waarbij overleg met collega dierenartsen cruciaal en zeer vanzelfsprekend is. We denken daarbij vanuit het dier én houden rekening met de wensen van de klant.
We zijn een groeiende praktijk, niet alleen in omvang, maar ook in mogelijkheden op het gebied van interne geneeskunde, cardiologie, beeldvorming, anesthesie, chirurgie en tandheelkunde.
Nieuwsgierig?
Wij zoeken een nieuwe collega:

Dierenarts M/V
20-32 uur

die zich samen met ons verder wil ontwikkelen. Je hebt enkele jaren werkervaring opgedaan als dierenarts in (diverse) dierenartspraktijken. Je wilt graag veel leren, bent flexibel en niet te beroerd om hard te werken. De lat ligt voor iedereen hoog om jezelf en elkaar continue te verbeteren. Je bent dan ook ambitieus, (zelf) kritisch en leergierig. Werken in een team en collegiaal overleg zijn voor jou vanzelfsprekend. Communiceren met humor ligt jou wel. Er is veel kennis in huis (cardiologie, interne geneeskunde, asielgeneeskunde). Je wilt graag je internistische kwaliteiten naar voren laten komen tijdens het draaien van de spreekuren. Daarnaast vind je het leuk en is het voor jou geen probleem eerstelijns chirurgische ingrepen uit te voeren.

Meer informatie over onze praktijk vind je op www.dierenkliniekrijen.nl of bel met Michèle Fransen. (0161-220 600)
Nog steeds nieuwsgierig, stuur dan een uitgebreide motivatie en CV naar:

Dierenkliniek Rijen
Jeroen Sterenborg
Hoofdstraat 16
5121 JE RIJEN
0161 - 220 600
info@dierenkliniekrijen.nl

Wie weet kom je binnenkort een dagje meelopen in onze praktijk.
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant