Vacature Internship gezelschapsdieren

Praktijk: Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek
Contactpersoon:
Email: administratie@dierenziekenhuisdrechtstreek.nl
Telefoon:
Toegevoegd op: 26/01/2018
Adres:
Jan Valsterweg 58, 3315 LG Dordrecht, Nederland
Omschrijving
AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht en AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden zijn het verlengstuk van de dierenartsenpraktijken in de regio zuidwest Nederland. Ons multi-disciplinaire team van dierenartsen en dierenarts-specialisten (ECVS, ECVIM-CA cardiologie, ECVO, ACVECC, ECVDI) wordt ondersteund door paraveterinairen. Alle moderne faciliteiten behorende bij een hedendaags verwijscentrum zijn aanwezig waaronder CT, MRI, directe digitale röntgen, fluoroscopie, echografie incl. Doppler, diverse endoscopische feciliteiten, goed geoutilleerde operatiekamers, laboratorium met o.a. bloed(gas)analyse, bloedstolling, cytologie en quarantaine units. Een toegewijd IC-team onder diergeneeskundige leiding van een ACVECC Diplomate zorgt voor 24-uurs opvang van speod- en kritieke patiënten, en perioperatieve zorg.
We zijn op zoek naar een gedreven dierenarts die afgestudeerd is binnen de differentiatierichting gezelschapsdieren, met een sterke motivatie zich verder in de diergeneeskunde van gezelschapsdieren te willen ontwikkelen. Bij voorkeur heb je al enige praktijkervaring. Je zult worden ingezet binnen alle beschikbare disciplines van het Verwijscentrum. Het is de bedoeling dat je door intensieve participatie in het klinische werk en een sterke expositie aan een zo hoog mogelijke caseload, binnen een omgeving waarin specialistische kennis aanwezig is, een brede basis kunt leggen voor een latere carrière en de geneeskunde van gezelschapsdieren. Zodoende word je ook uitdrukkelijk betrokken bij de avond-, nacht- en weekenddiensten, waarbij verantwoordelijkheid voor opgenomen patiënten en eerste opvang van aangeboden spoedpatiënten de belangrijkste activiteiten zullen zijn. Te allen tijde zal hierbij per discipline een ervaren achterwacht ter beschikking staan.
Bij onze verwijscentra staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en efficiency voorop en de succesvolle kandidaat onderschrijft deze doelstellingen van harte. Verder ben je in steet om in teamverband te werken en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
Wij bieden een aanstelling in tijdelijke dienst, in eerste instantie voor de periode van 1 jaar. Eventuele verlenging van het dienstverband in de vorm van een SIO/residency-traject kan tot de mogelijkheden behoren, afhankelijk van gebleken capaciteiten en beschikbaarheid van opleidingsplaatsen.
Ben je geïnteresseerd deze kans aan te grijpen om je te ontwikkelen, stuur dan uiterlijk 31 maart 2018 je CV en begeleidend schrijven aan mw. M. Cohn, Jan Valsterweg 58, 3315 LG te Dordrecht of administratie@dierenziekenhuisdrechtstreek.nl. Neem voor vakinhoudelijke vragen contact op met Drs. Erik Wouters, Dipl. ECVS via erik.wouters@anicura.nl
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant