Everybody Happy. Kies voor meer geluk! 2.5 EBP auditorium B faculteit Diergeneeskunde 20.00

Periode: 18/02/2020
Locatie: Merelbeke
Korting: Gratis voor alle dierenartsen!
Website:
Informatie
De VDV en IV-DB organiseren gezamenlijk een inspirerende lezing waarin Nic Balthazar, de scenarist en regisseur van 'Everybody Happy', wil kijken hoe we allemaal gelukkiger zouden kunnen zijn. Hoe perfectionisme en onze interne criticus misschien aan de basis zou kunnen liggen van de burn-out en depressie epidemie. En wat dus de eventuele oplossingen zouden kunnen zijn voor een leven met minder stress en zelfkwelling.
Het wordt een geanimeerd en stevig gedocumenteerd betoog met evenveel humor als pogingen tot dieper inzicht. Met fascinerende beelden en foto’s, grappige anekdotes, leerrijke tips en veel inside-informatie. Een avond om naar uit te kijken!
Aansluitend zal Liantis een korte toelichting geven over hun begeleidingstraject ter preventie van burn-out dat begin 2020 gelanceerd wordt. Hierbij worden zelfstandige ondernemers, op basis van hun persoonlijkheid en competenties, begeleid bij de analyse van hun stressoren, bij het zoeken naar oplossingen en bij het opstellen van een actieplan, dit alles door middel van individuele coaching sessies.
Dankzij de genereuze steun van de faculteit kunnen we jullie deze avond gratis aanbieden met een drankje in de Peerdestal om de avond af te sluiten. Je hoeft alleen een mailtje te sturen naar vdv.secretariaat@vladiver.org of secretariaat@ivdb.be om je aanwezigheid te bevestigen.
Wel willen we voorstellen om een vrijwillige bijdrage te storten op het rekeningnummer van de VDV IBAN: BE37 2930 1379 0728 - BIC: GEBABEBB met vermelding van je naam en Everybody Happy. U ontvangt hiervoor naderhand een factuur. Gezien het klimaatengagement van Nic Balthazar willen we de verzamelde centen graag doorstorten aan het Bos van Arne, een deelproject van OZG (Ondernemers Zonder Grenzen) Plant een boom, waarbij door het aanleggen van een groene strook een halt wil toegeroepen worden aan de verwoestijning van de Sahel. Het Bos van Arne werd aangelegd ter nagedachtenis van Arne Decock, zoon van onze collega’s, die overleed op 17 februari 2019.
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant