1e Congres van de Brugse Dierenartsenkring

Periode: 14/10/2017
Locatie: Brugge
Informatie
Voor het eerst in het bestaan van onze Koninklijke Brugse Dierenartsen Kring wordt er een dagcongres gehouden in het Concertgebouw van Brugge op zaterdag 14 oktober 2017.
Al van oudsher staat er in onze statuten dat de Dierenartsen Kring tot doel heeft collega's bijeen te brengen, niet alleen ter educatie, maar ook om de onderlinge contacten te onderhouden.
Op 14 oktober staat de eerstelijnspracticus centraal, zowel de grote als de kleine huisdierenpracticus kan op deze dag zeker zijn/haar gading vinden. Geen moeilijk gedoe voor de grote specialisten, maar een dag op maat gemaakt voor de gewone practicus met een duidelijke take home message.
Alle info hierover is te vinden op de website www.congresvandebrugsedierenartsen.be.
Snel inschrijven zal de boodschap zijn, want op 1 september worden de inschrijvingen open gesteld voor onze collega’s van alle andere Kringen. Het aantal plaatsen is beperkt tot 70 personen voor de grote huisdieren en 100 voor de kleine huisdieren.
Met deze nieuwe formule hopen we collega's te kunnen inspireren. Samen werken aan een mooi project, brengt ons allen verder. Mensen zijn tot grote dingen in staat, als de wil er is om er samen iets van te maken.
Eind dit jaar loopt de legislatuur van verschillende bestuursleden ten einde. Hiermee willen we tevens een oproep lanceren tot kandidaat leden om de spirit, die we al verschillende jaren proberen te onderhouden, verder te zetten. Zonder de belangeloze inzet van onze bestuursleden, is dit echter niet mogelijk.
In naam van alle bestuursleden wensen we jullie talrijk te mogen verwelkomen voor een leerrijke dag, boeiende gesprekken en uiteindelijke veel plezier met tal van collega's.
Ut floreat, ut crescat.
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant