Weekend Management in al haar vormen

Periode: 19/10/2018 21/10/2018
Locatie: Koksijde
Informatie
Hierbij zullen verschillende onderwerpen aangekaart worden zoals medewerkers, verloning, attachment, assistenten, prijssetting, time management, geld management, investeringen, bijscholingen, samenwerkingsvormen, vermijden van bore out en burn out, ... En dit alles tijdens een gezellig weekendje samen met collega's, waar naast de workshops extra tijd genomen wordt om de besproken onderwerpen verder te bespreken met de voltallige groep in een relaxte sfeer en op maat gemaakte nevenactiviteiten, want op tijd ontspannen is ook zeer belangrijk. Een gespannen manager kan immers nooit een goede manager zijn :-)

Hoofdspreker: Els Rogiers. Els is dierenarts in haar eigen praktijk DAP Hulsterheide, waar ze met een uitgebreid team dierenartsen en assistentes samenwerken. Zij won in 2014 de 10de Livia-award waarbij Unizo vrouwelijke zelfstandige ondernemers in de kijker zet. Zij is ook mede-oprichtster van de werkgroep 'managment' voor dierenartsen.
Gastsprekers: nader te bepalen.

Locatie
Sint-Idesbald. . Alles inclusief: voordrachten en workshops gedurende het weekend, 2 overnachtingen in 2 /3persoonskamer in vol pension.
Prijs
950 euro plus 21% BTW voor het volledige weekend
Wanneer
Van vrijdagavond 19 oktober 2018 tot zondagavond 21 oktober 2018
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant